Make your own free website on Tripod.com

candelabre bisericesti

despre noi

candelabre bisericesti
aplice bisericesti
sfesnice bisericesti
crucifixe
despre noi
cartea de onoare
contact

pict000111.jpg

  s.c. ARTSILBER IMPEX s.r.l.

-NOI  DAM VIATA CREATIEI-

     Arta reprezinta o amprenta a timpului, fiind cea mai trainica legatura dintre trecut si prezent. Trecutul  istoric ne reprezinta ca spirit si natiune, prin multitudinea lucrarilor artistice ingaduite de stramosii nostri , poate cu scopul , ca noi generatia prezentului sa  cream la rindul nostru o noua pagina in istoria artei.

 

     Avind o pasiune fata de arta trecutului si un respect fata de creatorii acesteia, familia Silberleitner a pastrat si transmis de peste 3 generatii, arta muncii... arta de a reinvia creatia si de a readuce prezentului frumusetea creativitatii din trecut.

 

    Colaborarea strinsa cu oamenii de arta contemporani ne ajuta sa dam viata si creativitatii moderne, avind speranta ca si generatiile ce vor urma vor citi cu placere istoria artei din zilele noastre.

 

   Astfel in 1991, pasind cu greu  impedimentele timpului, s-a reinfiintat ,,ARTSILBER,,, fiind poate singura firma din Europa unde se mai practica turnarea traditionala in nisip a produselor ornamentale din broz, reprezentand stilul  BAROC.

 

   Prelucrarea produselor este efectuata manual, straduindu-ne sa le conferim o calitate si  totodata un caracter de autenticitate, obtinute prin investitie de multa munca, dar si mult suflet.